Skip to content
HOE WERKEN WIJ

1. Meld u aan! 2. Installeer de widget! 3. Nodig klanten uit!

Tevreden klanten zijn de beste ambassadeurs. Het beoordelingssysteem van CustomerCheck is laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. Wij doen er alles aan om een zo hoog mogelijke respons te realiseren onder uw klanten. Samen gaan we ervoor zorgen dat reviews uw bedrijf een boost geven! 

Meld u aan

U maakt makkelijk binnen 2 minuten een account aan via het aanmeldformulier. Middels onze KvK koppeling haalt u gemakkelijk en simpel u bedrijfsinformatie op door enkel uw KvK nummer in te voeren. U betaald via iDeal en u bent klaar om reviews/referenties te verzamelen.

Installeer de widget

Installeer de widget snel en gemakkelijk doormiddel van de widgetcode op de desgewenste plek in de code van uw website binnen de < body > tags te plakken. Voor uw webdesigner is dit gesneden koek.

Nodig klanten uit

Klanten worden op het gewenste tijdstip met 1 druk op de knop uitgenodigd. In het dashboard voert u uw klantenbestand in (1 tegelijk of grotere groepen). Klanten nemen eenvoudig deel via smartphone, tablet of pc. Eventueel kan een herinnering worden verstuurd.

Het
reviewsysteem
 

Ons reviewsysteem zet u eenvoudig in. Als nieuwe klant maakt u zelf direct een nieuw account aan met eigen inlog naar een persoonlijk dashboard. Hierin kunt u alle resultaten terugvinden en geeft u direct een reactie op ontvangen beoordelingen.  Op het Dashboard vindt u de handleiding die maakt u wegwijs in alle functionaliteiten. De eerste stap is het invoeren van een persoonlijke en klantgerichte e-mail waarin u de klant verzoekt om de dienstverlening te beoordelen. Het is belangrijk dat de manier van communiceren klanten daadwerkelijk in actie laat komen en de respons erop hoog is.  
icons8-guarantee-100

Betrouwbare reviews 

CustomerCheck hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van reviews. Echte beoordelingen en verhalen, geschreven door klanten die daadwerkelijk een product of dienst hebben afgenomen. Via ons reviewsysteem nodigt u klanten actief uit om een beoordeling achter te laten. Om de betrouwbaarheid van reviews te controleren hebben we in ons systeem barrières ingebouwd die ervoor zorgen dat de gegeven beoordelingen afkomstig zijn van echte klanten. Soms gebeurt het helaas toch dat een beoordeling onecht is. Wanneer u gebruikmaakt van ons reviewsysteem en dit vermoeden hebt, kun je de beoordeling rapporteren. Onze reviewspecialisten gaan de beoordeling vervolgens verder onderzoeken. 

icons8-thumbs-up-100
icons8-thumbs-down-100

Positieve en negatieve reviews 

Ieder bedrijf heeft te maken met positieve en negatieve reviews. Als de overall score hoog is, dan zal het aantal negatieve reviews minder zijn, maar verbeterpunten vindt u altijd terug. Zeker wanneer er een behoorlijk aantal beoordelingen is achtergelaten. Om een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen kunnen klanten negatieve reviews niet verwijderen. Het is wel mogelijk om hierop te reageren, om uw kant van het verhaal te geven. Ook is het mogelijk om CustomerCheck te benaderen zodat een eventuele klacht in behandeling kan worden genomen. CustomerCheck kan een gegeven review zelf verwijderen als er na onderzoek is gebleken dat deze niet voldoet aan onze richtlijnen. 

icons8-test-passed-100
icons8-scorecard-100

Resultaat 

Potentiële klanten krijgen dankzij reviews meer inzicht in u bedrijf en de manier waarop er wordt omgegaan met klanten. Het geeft hen net dat laatste zetje om klant te worden. Beoordelingen wekken vertrouwen en zet u gemakkelijk commercieel in. 

Betrouwbaar en geloofwaardig 

Een potentiële klant trapt niet in ongeloofwaardige reviews. Vraag uw klanten altijd om een eerlijke review achter te laten. Dat vergroot de geloofwaardigheid ervan en overtuigt nieuwe klanten om een aankoop te doen. Ga sportief om met kritiek en probeer problemen op te lossen. Klanten waarderen het wanneer u als bedrijf op een klantvriendelijke manier reageert op kritische punten. 

Intelligente scan 

Ook wordt iedere review getoetst door een gecompliceerd algoritme en kritisch bekeken door de steeds slimmere kunstmatige intelligentie van onze speciale Review Scanner. Onbehoorlijke content en grof taalgebruik worden automatisch geweigerd en verdachte reviews worden onmiddellijk gemeld aan het Review Team. 

Wij zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van huidige mogelijkheden en het ontwikkelen van nieuwe. Hiervoor is input van onze klanten meer dan welkom. Zoek je een feature die wij nog niet bieden? Leg het bij ons neer en we kijken samen naar de mogelijkheden.  

Vragen? Neem dan contact op! Tip: bekijk eerst de FAQ

Nieuwsbrief ontvangen?