Skip to content
CustomerCheck

Over ons

CustomerCheck is in 2017 opgezet door een onafhankelijke webdesigner in een rustige periode en in 2021 door SenseServices overgenomen om uit te bouwen tot een onafhankelijk platform om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. We brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Ons online platform is open, transparant en voor elke ondernemer te gebruiken.

CustomerCheck-reviews & referenties helpen consumenten met vertrouwen te winkelen, en bedrijven de juiste zakenrelaties te vinden. Ze voorzien bedrijven van waardevolle inzichten die ze kunnen gebruiken om hun aanbod en bedrijfsprocessen aan te scherpen. Hoe meer mensen hun ervaringen delen op ons platform, hoe meer waardevolle inzichten we bedrijven kunnen bieden, en hoe meer mogelijkheden zij hebben om het vertrouwen van consumenten te winnen.

In het kort

Online feedback software!

Bijna elk bedrijf wordt tegenwoordig beoordeeld via het internet op hun dienstverlening, producten en professionaliteit. Omdat er veel review tools zijn waar iedereen uw bedrijf kan beoordelen, heeft CustomerCheck een product ontwikkeld die meer controle teruggeeft aan de ondernemer.

Alleen echte klanten kunnen beoordelen!

Om zo’n transparant en reëel mogelijk beeld te creëren van onze klanten.

Bieden wij met ons uitgebreide uitnodigingssysteem en de mogelijkheid om een review te geven zonder te worden uitgenodigd het meest brede en betrouwbaarste platform door alleen echte klanten te laten beoordelen. Hierdoor wordt het proces transparanter en betrouwbaarder omdat bedrijven niet alleen klanten kunnen uitnodigen waarvan ze zeker weten dat ze een positieve review geven.

100% Garantie!

Waarom iedere maand een bedrag uitgeven waar u ook een Jaarlidmaatschap voor hebt! Stop met het betalen van onzinnig hoge bedragen. Wij hebben geen pakketten met beperkingen. Bij ons krijgt u alles. En uiteraard voor de beste prijs. Vergelijk ons gerust.

CustomerCheck.nl maakt het mogelijk om de waardering die klanten uitspreken over uw bedrijf openbaar te maken en te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in uw bedrijf. Deze toename van vertrouwen in uw bedrijf zal leiden tot meer verkoop.

Bovendien geven beoordelingen van klanten u waardevolle informatie en tips zodat u nog beter in kunt spelen op de wensen en behoeftes van uw klanten. Door middel van een eigen profielpagina en een handige promotielink is een recensie voor uw bedrijf zo geschreven. In de beheeromgeving kunt u zelf opgeven waar u wilt dat uw bedrijf op beoordeeld wordt. Zo weet u zeker dat u altijd relevante en specifieke beoordelingen ontvangt.

Benieuwd hoe u uw hoge beoordelingsscore inzichtelijk kan maken voor bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media integratie kunt u heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende social mediakanalen. Ook ontvangt u een unieke widget op uw website waarmee de actuele beoordeling van uw bedrijf wordt getoond. Daarnaast draagt CustomerCheck.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wilt u uw bedrijf ook laten profiteren van de voordelen die CustomerCheck.nl biedt? Claim dan eenvoudig uw bedrijf door op onderstaande button Direct aanmelden te klikken.

CustomerCheck is onderdeel van SenseServices.
SenseServices voorziet in de behoefte om een compleet dienstenpakket op het gebied van internet(marketing) aan te bieden aan met name MKB-klanten.

Onze voordelen

icons8-star-100

Onbeperkte reviews

CustomerCheck geeft jouw bedrijf onbeperkt Reviews. Maak hier optimaal gebruik van.

icons8-star-100

Uitnodigingen op maat

Verstuur uitnodigingen voor Reviews in uw eigen huisstijl! Geef een beloning weg aan Reviewschrijvers.

icons8-star-100

Gratis widget

Plaats een widget op uw site. Laat zien hoe blij mensen met uw bedrijf zijn.

icons8-star-100

Geverifieerd bedrijf

Bedrijven worden eerst gecontroleerd alvorens Reviews worden geplaatst. Meer zekerheid voor de consument.

icons8-star-100

Rich snippets

Onze tools sturen snippets naar Google. Krijg daarmee gele sterren in de resultaten.

icons8-star-100

Start en ervaar!

Begin direct met het verzamelen van Reviews en ervaar de kracht van ons platform.

Nieuwsbrief ontvangen?